Bliv en Royal Runner med Tranbjerg Løber

Kom i form til at løbe Royal Run med Kronprins Frederik i maj eller til 5 kilometer i juni.

I maj inviterer Kronprins Frederik til Royal Run i anledning af sin 50 års fødselsdag. Tranbjerg Løbers løbeskole får dig i skoene og klar til en mile eller de 10 kilometer.

Du træner langsomt op, så din krop, sener og muskler ikke bliver beskadiget, og løber sammen med andre i dit tempo tre gange om ugen i selskab med Tranbjerg Løbers trænere.

Løb med til Royal Run

Vores mål er, at du som løbeskoledeltager skal løbe Royal Runs 1,6 kilometer rute mandag den 21. maj.

Tranbjerg Løber køber 30 startnumre med T-shirts, som de første 30, som tilmelder sig løbeskolen kan blive de stolte bærere af.

Alle andre, som er tilmeldt løbeskolen inden den 1. marts, får et startnummer.

Plads til alle

Vores DGI-uddannede trænere deler alle ind i hold, så du løber med andre på samme niveau. På de 12 til 20 uger, som skolen varer, kan du lære at løbe i omkring ½ time og for manges tilfælde omkring 5 kilometer. Der er 2-3 hjælpetrænere på hvert hold.
Efter skolen forsætter du på ét af vores andre hold, hvor vi allerede er omkring 100 løbere fordelt på 4 hold. Det er lige fra de allerhurtigste til et stille og roligt hold, hvor vi løber omkring 7.30 per kilometer.

Undervejs i forløbet kan du også deltage i foredrag om motivation, løbeteknik og vejrtrækning, og du er altid velkommen til at kontakte vores trænere for råd og vejledning.
Løbeskolen løber hver tirsdag og torsdag klokken 17.00 og søndag klokken 9.30.

Alle medlemmer af løbeskolen få adgang til en special Facebook gruppe kun for løbeskolen samt til den stor Tranbjerg Løber-Facebookgruppe. Alle træninger bliver slået op i Løbeskole-gruppen, hvor der også bliver udvekslet tips, gode råd og givet info om træningen.

Kom og vær med

Vi holder informationsmøde om løbeskolen torsdag den 22. februar 2018 klokken 19.00 på Tranbjergskolen afdeling Grønløkke. Her kan du møde et par trænere, nogle af dem du kommer til at løbe med og tidligere deltagere på løbeskolen, som vil fortælle om deres erfaringer. 

Er du i tvivl, om du kan holde til det, anbefaler vi, at du allerede nu begynder at tage dig nogle gåture. Du skal kunne gå mindst 20 minutter i rask tempo, når Løbeskolen begynder.

Løber du allerede lidt selv, men trænger til variation i træningen og nogen at løbe sammen med, så er du velkommen i vores løbeklub, hvor vi mødes tre gange om ugen.

Vil du være med?
Mød op torsdag den 1. marts klokken 17.00 bag Grønløkkehallen ved fodboldbanerne.

Læs mere på www.tranbjerg-lober.dk eller find os på Facebook.

For 400 kroner får du:

  • hele løbeskole-forløbet fra 1. marts og 12-20 uger frem
  • startnummer til Royal Run 1,6 km den 21. maj
  • startnummer til Tranbjerg Løbet den 14. juni
  • medlemskab af Tranbjerg Løber i et år

Tilmeld dig Løbeskolen 2018