Corona update – 26. marts 2020

Hej alle Tranbjerg Løbere

Bestyrelsen har den 25. marts igen haft møde om Coronavirus-situationen.

Statsminister Mette Frederiksen holdt mandag pressemøde, hvor lukningen af Danmark blev forlænget. Hvilken betydning for det for Tranbjerg Løber?

Vi fortsætter, som vi har gjort den sidste uge, til og med 2. påskedag.

Men det betyder også aflysninger af Aktive Familier i det fri (næste lørdag) samt flytning af Løbeklubbens 7-års fødselsdag den 9. april til efter denne Corona tid.

Store events som Royal Run og Copenhagen Marathon har besluttet at enten aflyse eller flytte. Tranbjerg Løber har ligesom dem også nogle events som er planlagt i foråret – Forårs-orienteringsløbet den 26. april, Hjertestarterløbet den 3. maj og Tranbjerg Løbet den 26. maj.

Om disse 3 aktiviteter bliver til noget, beslutter bestyrelsen senere, når det giver mening, eller når der kommer en opdatering fra Mette Frederiksen. Men indtil videre holder vi fast i dem.

Trænergruppen forsøger at holde humøret oppe og aktivere jer så godt så muligt. Måske har nogle af jer allerede prøvet vores geoQuestor ruter, både den til løbeskolen med 3-4 intervalpas eller den for klubben som er fra 5 km og op til 12 km, hvis man tager alle de valgfrie poster.

Men hold gang i løbeskoene, så vi alle er klar til at give en fuld gas, når denne Corona-tid er slut.

#tranbjergløberiencoronatid

#tranbjergløbersammenoghverforsig

Med venlig hilsen

Bestyrelsen