Få gang i løbeskoene

Går du med en drøm om at komme i gang med at løbe? Få hjælp sammen med ligesindede i Tranbjerg Løber.

Torsdag den 2. marts klokken 17 er der, hvor du har muligheden for at starte et nyt liv som løber. Her starter Tranbjerg Løber nemlig en ny omgang løbeskole. Uanset om du ser dig selv jogge fem kilometer stille og roligt et par gange eller ugen, eller som deltager i et marathonløb om nogle år, så er løbeskolen for alle, der gerne vil i gang med at løbe. Vi starter langsomt op og følger et program, hvor dine muskler og sener bygges op, så de kan holde til de nye udfordringer, og du ikke risikerer at få trælse skader, som kan være svære at komme af med igen.
Det kan være svært at motivere sig selv på de dage, hvor det regner eller blæser, og netop her hjælper samværet i en løbeklub.
Du vil opleve løb på en helt anden måde, når vi blander lange ture med variationstræning.

12 ugers skole
Vores trænere deler alle ind i hold, så du løber med andre på samme niveau. På de 12 uger, som skolen varer, kan du lære at løbe i omkring ½ time og for manges tilfælde omkring 5 kilometer. Der vil være 2-3 hjælpetrænere på hvert hold. Efter skolen forsætter du på i klubben, hvor vi allerede er omkring 200 løbere.

Er du i tvivl, om du kan holde til det, anbefaler vi, at du allerede nu begynder at tage dig nogle gåture. Du skal kunne gå mindst 20 minutter i rask tempo, når Løbeskolen begynder.

Løber du allerede lidt selv, men trænger til variation i træningen og nogen at løbe sammen med, så er du velkommen i vores løbeklub, hvor vi mødes tre gange om ugen.

Vil du være med?
Hvis du vil vide mere, møde nogle af trænerne og få en snak med andre, der starter op, så kom til infomøde onsdag den 22. februar 2017 klokken 19.00 i kantinen på Tranbjergskolen afdeling Grønløkke

Ellers møder du bare op torsdag den 2. marts klokken 17.00 bag Grønløkkehallen ved fodboldbanerne.

Det koster 400 kroner inklusiv startnummer til Tranbjerg Løbet den 1. juni 2017, og så er du medlem af Tranbjerg Løber frem til april 2018.
Læs mere på www.tranbjerg-lober.dk eller find vores gruppe Tranbjerg Løber Løbeskole 2017 på Facebook.

Løbeskolen 2017