oktober 30, 2018

Gratis september og søndage

Vil du se, om livet i en løbeklub er noget for dig, er der flere muligheder for at komme forbi og se, hvad vi har at tilbyde. 

Den første søndag i hver måned er du velkommen til at komme og løbe med Tranbjerg Løber ganske gratis og se, om det er noget for dig.
Du kan altid se det aktuelle program på vores hjemmeside. På vores Facebookside finder du begivenheden, som vi rigtig gerne vil have, at du tilmelder dig.

Henvend dig til en træner, når du kommer til cykelskuret ved tennis- og fodboldbanerne på AIA, så finder vi et hold til dig.

Gratis september

Hvert år i september har vi gratis træning, så du kan være med helt uden forpligtigelser hele måneden. Og skulle du bestemme dig for at blive medlem, koster det 300 kroner for et år.

En tur til Afrika, op og ned ad bakke, tempoløb, variationstræning og restitution er blot nogle af de ting, som du kan være med til i Tranbjerg Løber i løbet af en september måned. Du kan komme og løbe med helt gratis og se, om det er noget for dig.

Om Tranbjerg Løber
Vi er 200 løbeglade mænd og kvinder, som mødes tre gange om ugen ved AIA i Tranbjerg. Det er forskelligt, om vi løber en tur, har tempotræning, løber på bakker eller tager ud af byen og løber på nye stier. Men uanset vejr og måned mødes vi tirsdag og torsdag klokken 17.30 og søndag klokken 10.

Der er plads i klubben til dig, der har fart på og vil udfordres – men også til dig, der bare gerne vil løbe et stille og roligt tempo, mens der er tid til at vende ugens begivenheder.
Udover variationstræning og løbeture tilbyder vi også styrketræning med vores Team BS-hold, hvor du kan styrke din løbeform. Og er du mere til bløde skovstier, mudder og ture udenfor Tranbjerg, er trailholdet klar med flere ture hver uge.