Kom og løb med os

Har du set rigtige mænd i tv og tænker, jeg vil også i gang, eller synes du bare, at det er svært at komme op af sofaen og ud i løbeskoene? Kom i gang sammen med ligesindede og start dit nye liv i løbeskoene med Tranbjerg Løber.

Af Jan Christensen

Den 23. februar klokken 19.00 kan du komme til informationsmøde om Tranbjerg løbeskole 2016. Informationsmødet afholdes i kantinen på Tranbjerg Skolen Grønløkke afdelingen. På mødet fortæller vi om principperne bag vores program og lidt om kost, og vi vil selvfølgelig fortælle om Tranbjerg Løber.

Den 1. marts starter Tranbjerg Løber løbeskole. Det er for alle, der gerne vil i gang med at løbe. Vi starter langsomt op og følger et program, hvor muskler og sener bygges op, så de kan holde til de nye udfordringer.

Tilmeld løbeskole 2016

Nogen at støtte sig til
Det er nemt at komme i gang med at løbe. Det kræver ikke en masse udstyr, du kan gøre det, når det passer dig, hvor det passer dig, og det er ikke raketvidenskab at komme i gang. Men hvis du går for hurtigt frem, risikerer du at få trælse skader, som kan være svære at komme af med igen, og det kan være svært at motivere sig selv på de dage, hvor det regner eller blæser. Hvad enten du har større mål med dit løb, eller ”bare” gerne vil løbe 5 kilometer et par gange om ugen, står vi klar med det sociale fællesskab og ekspertisen, som kan bringe dig i mål.

Sådan gør vi
Vores trænere deler alle ind i hold, så du løber med andre på samme niveau. På de 12 uger, som skolen varer, kan du lære at løbe i omkring ½ time og for manges tilfælde omkring 5 kilometer. Der vil være 2-3 hjælpetrænere på hvert hold. Efter skolen forsætter du på ét af vores andre hold, hvor vi allerede er omkring 100 løbere fordelt på 4 hold.

Er du i tvivl, om du kan holde til det, anbefaler vi, at du allerede nu begynder at tage dig nogle gåture. Du skal kunne gå mindst 20 minutter i rask tempo, når Løbeskolen begynder.

Løber du allerede lidt selv, men trænger til variation i træningen og nogen at løbe sammen med, så er du velkommen i vores løbeklub, hvor vi mødes tre gange om ugen.

Vil du være med?
Mød op tirsdag den 1. marts klokken 17.00 bag Grønløkkehallen ved fodboldbanerne. De første 12 uger er træningen er tirsdag, torsdag kl 17.00 og søndag kl 9.30 efter de 12 uger trænes der sammen med resten af løbeklubben kl 17.30 og kl 10.00

Find vores gruppe på Facebook . Her kan du også finde dig en løbemakker, som du kan aftale løbeture med.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 9. juni, hvor du kan prøve kræfter med Tranbjerg Løbet’s ruter på 2,5, 5, 7,5 eller 10 kilometer.