Tak for året som er gået…

Først vil jeg gerne sige tak til alle jer løbere og trænere som har bakket op om Tranbjerg Løber og en særlig tak til Stina og Anne som fik den geniale ide at starte en løbeklub i Tranbjerg.

2013 har været et rigtig godt løbeår i Tranbjerg. Nogle er begyndt at løbe, selvom det var noget som tidligere lå dem meget fjernt og nogle er begyndt at løbe sammen med andre, som de ikke kendte i forvejen. Derved har løbeskolen og senere løbeklubben været med til at skabe nye venskaber og styrke sammenholdet i lokalområdet.

Det er helt fantastisk hvad Tranbjerg Løber er blevet til på sit første leveår. Efter Løbeskolens 12 ugers træning blev der afviklet et ”eksamens løb”. 121 deltog og løb fra 2,5 Km og op til 10 Km. Der var mange som aldrig før havde løbet et løb og det var en fantastisk oplevelse for os trænere at stå på sidelinjen og se de mange glade løbere komme i mål. Løbeskolens slutning var desuden starten på en Løbeklub i Tranbjerg. Efter lidt begynder vanskeligheder har vi nu vi har fundet den model som passer de fleste. Både nye og mere erfarne løbere har nået deres personlige mål for 2013. Mange har sat nye mål for 2014, som vores trænere gerne hjælper til med at indfri.

Kort skal nævnes:
Mårslet Run&Walk, hvor vi fik en vinder i dame klassen. Marselis relieffet gik i år til Tranbjerg Løber.
21 løbere deltog i Audi challenge Halvmaraton. Sommerfesten, hvor det var fin tilslutning.
Foredrag om løbeteknik og løbeskader.
Juleløbet med gløgg og æbleskiver.
Nytårsløbet med kransekage og champagne.

Tranbjerg Løber har nye planer for 2014:
Endnu et foredrag, denne gang om ”Kost og Motion” den 28. januar. Opstart af løbeskole den 4. marts samt Tranbjerg Løbet den 19. juni.

Det viser, at vi allerede har en klub hvor der sker meget og hvor der er plads til alle. Tak for 2013, held og lykke med jeres løbe planer i 2014
Godt nytår

Med venlig hilsen
Jan Christensen
Tranbjerg Løber