december 30, 2012

Bliv medlem

Meld dig ind i Tranbjerg Løber

Et medlemsskab af Tranbjerg Løber for sæson 2024/25 koster 300,- og gælder til og med marts 2025.

I Tranbjerg Løber løber vi sammen 3 gange om ugen:

  • Tirsdag klokken 17.30
  • Torsdag klokken 17.30
  • Søndag klokken 10.00

Tirsdag og torsdag er der også mulighed for at gå en tur – enten i Tranbjerg eller ude i skovene omkring Aarhus.

Vi mødes bag Grønløkkeskolen ved fodboldbanerne.

Vi har forskellige hold, som løber i hver deres tempo og længde. Så der er også et hold til dig. Vi har typisk variationstræning som tempoløb, intervaller og bakketræning tirsdag og torsdag, og så løber vi fra 5-25 kilometer i grupper om søndagen.

Om du er nybegynder eller garvet løber, kan du helt sikkert få ny og varieret træning, hvor du oplever glæderne ved et løbefællesskab.

Trail og styrketræning

Der er et stort trail-hold, som løber ude i skovene, hvor de får mudrede sko og prøver kræfter med bakker og ujævnt terræn. Der er endda et gåhold i skoven.

Se også Jesper, der forklarer, hvad trail er.


Kom og vær med

Duk op til træning og kontakt én af vores trænere, som vil finde det rette hold til dig. Hvis du vil vide mere om klubben, vores stærke sociale sammenhold og vores træninger, kan du tjekke vores Facebook-side. Du er velkommen til at prøve at træne med et par gange, inden du melder dig ind.

Du kan altid komme med i løbeklubben, hvis du kan løbe 3-5 kilometer selv, ellers er der hjælp at hente i vores løbeskole, hvor alle uanset niveau kommer igennem et 12-ugers forløb.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om vores træning.

Husk at deltagelse i vores træninger er på eget ansvar.