december 30, 2012

Bliv medlem

Løbeskole 2021

Tilmeld dig løbeskolen

Vil du i gang med at løbe og have en hverdag med en løbetur et par gange om ugen? Så hjælper Tranbjerg Løber dig i gang. Vores trænere står klar til at guide dig igennem et løbeskoleforløb, der gør dig i stand til at løbe en halv time eller omkring 5 kilometer.

Der er plads til alle, og alle er velkomne.

Det koster 400 kroner for løbeskoleforløbet og 3 ugentlige træninger i Tranbjerg Løber frem til den 1. april 2022. Oveni får du også en løbe-T-shirt.

Vi træner tirsdag og torsdag klokken 17.30 og søndag klokken 9.30.
Vi mødes i cykelskurene ved tennis- og fodboldbanerne bag hallen på Grønløkke Allé.

Tirsdag d. 17. august kl 17.30 er der informationsmøde om løbeskolen. Mødet finder sted ved tennis- og fodboldbanerne bag hallen på Grønløkke Allé.

Almindelig medlemstilmelding

Meld dig ind i Tranbjerg Løber

Et medlemsskab af Tranbjerg Løber for sæson 2021/22 koster 300,- og gælder til og med marts 2022.

I Tranbjerg Løber løber vi sammen 3 gange om ugen:

  • Tirsdag klokken 17.30
  • Torsdag klokken 17.30
  • Søndag klokken 10.00

Vi mødes bag Grønløkkeskolen ved fodboldbanerne.

Vi har forskellige hold, som løber i hver deres tempo og længde. Så der er også et hold til dig. Vi har typisk variationstræning som tempoløb, intervaller og bakketræning tirsdag og torsdag, og så løber vi fra 5-25 kilometer i grupper om søndagen.

Om du er nybegynder eller garvet løber, kan du helt sikkert få ny og varieret træning, hvor du oplever glæderne ved et løbefællesskab.

Trail og styrketræning

Der er et stort trail-hold, som løber ude i skovene, hvor de får mudrede sko og prøver kræfter med bakker og ujævnt terræn.

Se også Jesper, der forklarer, hvad trail er.


Vi har også et styrketræningstilbud kaldet Team BS, så du kan komme i form til at løbe, supplere din løbetræning med styrkeøvelser eller komme tilbage efter en skade.

Kom og vær med

Duk op til træning og kontakt én af vores trænere, som vil finde det rette hold til dig. Hvis du vil vide mere om klubben, vores stærke sociale sammenhold og vores træninger, kan du tjekke vores Facebook-side. Du er velkommen til at prøve at træne med et par gange, inden du melder dig ind.

Du kan altid komme med i løbeklubben, hvis du kan løbe 3-5 kilometer selv. Vores løbeskole starter hvert forår, hvor alle uanset niveau kommer igennem et 12-ugers forløb.

Husk at deltagelse i vores træninger er på eget ansvar.