oktober 7, 2013

Ruter

Få inspiration til ruter i Tranbjerg

Hvis du mangler lidt inspiration, til hvor du skal løbe dine ture (når du ikke lige er sammen med løbeklubben), så er her nogle forslag til løbeturen.

5 km – Tranbjerg Løbets rute

Ruten starter ved redskaberne ved Laurbærvænget og går herfra forbi Center Syd og Naturcenteret og over og runder skolen på Grønløkke Allé og tilbage til redskaberne og helt ned til banen og tilbage.

Ruten bruges hvert år til Tranbjerg Løbet, hvor starten er ved Naturcenteret, så løberne kan løbe sløjfer på 2,5 km og selv bestemme på dagen, hvor mange sløjfer, de vil tage. Ruten er ret flad, og du løber både på asfalt og stier.

Ruten er markeret med hvide pile på de røde pæle.

Se Tranbjerg Løbets rute på et stort kort

10 km – Rød Rute

Rød rute går hovedsageligt gennem de skove, der omkranser Tranbjerg og fører dig ad små stier, du måske ikke kendte i forvejen. Vi har prioriteret naturoplevelsen, så du ikke kommer ret meget gennem by men næsten kun skov og natur.
Du løber mest på stier, men der er også lidt asfalt. Den er næsten 10 kilometer lang – eller helt præcist omkring 9,7 kilometer.

Ruten er markeret med røde pile på de røde pæle og i skoven med rødmalede prikker på træer, hvor du skal dreje.

Vi har også modtaget ruten fra Andreas Sørensen, så den er let at gemme på et Garmin ur direkte fra Garmin Connect.

Se Rød Rute på et stort kort

Kort over Rød Rute i Tranbjerg

8 km – Tranbjerg Lokalhistoriske rute

Den lokalhistoriske rute kan både løbes, gås og cykles. Den er udarbejdet af Tranbjergs Lokalhistoriske Arkiv og fører dig forbi Tranbjergs lokalhistoriske spots.

Du kan finde ruten som en GeoQuestor, så du får spændende information om de steder, du passerer. Det er gratis at downloade og bruge appen. Du kan også hente ruten på et print på biblioteket med kort og beskrivelser.

Se Tranbjergs Lokalhistoriske rute på et stort kort

Du kan også læse mere om Lokalhistorisk rute hos Tranbjerg Lokalhistoriske Samling

Hjertestarter-ruten

Hjertestarter-ruten er en tur rundt i Tranbjerg, hvor du kommer forbi alle hjertestarterne og deres placering. Det kan være, at det en dag er en god info. Ruten er omkring de 8 kilometer. Du kan bruge appen GeoQuestor til at blive ledt rundt på ruten og finde dem helt præcist. Det er gratis at downloade og bruge appen.