oktober 7, 2013

Ruter

Få inspiration til ruter i Tranbjerg området

Hvis du mangler lidt inspiration, til hvor du skal løbe dine ture (når du ikke lige er sammen med løbeklubben), så er her nogle forslag til løbeturen.

Har du forslag til andre ruter, vil vi anbefale, at du laver en konto på endomondo.com og laver nogle ruter (gerne med udgangspunkt fra Grønløkke skolen). Put gerne Tranbjerg Løber i navnet på ruten, og send det offentlige link til binderup@gmail.com, eller skriv det på vores Facebook-gruppe.

Se hvordan du deler en rute fra Endomondo

Løbeskole

Løbeklub

Vil du finde på nye ruter, kan du bruge sider som Endomondo eller Garmin Connect (andre tjenester kan også bruges – dog kan vi afvise dem, hvis det viser sig, at vi ikke kan eksportere ruterne i GPX formatet). Husk dog, at ruterne skal være indstillet til at være tilgængelige offentligt, ellers kan vi ikke få fat i dem.

Bruger du iOS (iPhone eller iPad), kan vi anbefale app’en Footpath – appen er meget brugervenlig, og gør det utrolig nemt at lave nye ruter (bemærk dog, at det er et program, der koster 8 kroner – med mulighed for ekstra funktionalitet for 39 kroner).