december 9, 2018

Løbeskole

Tranbjerg Løber starter sin skole for nye løbere den 23. januar 2024. Så hvis dit mål er at komme til at løbe 5 kilometer, hjælper vi dig. Har du planer om Royal Run, sørger vi for, at du kan løbe 5 kilometer-ruten den 20. maj. 
Vi træner sammen op, så du kan gennemføre de 5 kilometer i løbet af omkring 12 uger. 

ALLE kan være med! Du bliver trænet og vejledt af kompetente instruktører, som hjælper dig i gang med din løbetræning.

Forhåndstilmeld dig
Vores erfaring er, at den største succes med et løbeskoleforløb fås, når man er et hold. Og der er allerede over 20 tilmeldte til løbeskolen.

Tilmeld dig via formularen her og udfyld alle felter, så vi ved lidt mere om dig, og hvilket forløb vi skal tilbyde dig.

Hvor mødes vi?
Grønløkke Allé 7 ved cykelskurene ud for AIAs tennisbaner.

Hvad skal jeg have på?
Træningstøj og et par sko til at løbe/lunte i. Du kan også tage en vanddunk med til bagefter.

Skal jeg kunne løbe, inden skolen begynder?
Som udgangspunkt anbefaler vi, at du til en start skal kunne gå 30 minutter i rask tempo uden pauser. Herefter løber vi i dit tempo! Hvis du ved i god tid, at du vil med på løbeskolen, anbefaler vi, at du tager med på Tranbjerg Løbers gåhold tirsdag og torsdag klokken 17.30. Læs mere om mulighederne for at komme med ud at gå.

Hvad koster det?
Forløbet på de 12 uger koster 400 kroner. Så får du også et års medlemsskab af klubben og et startnummer til Tranbjerg Løbet den 28. maj 2024.

Plads til alle
På løbeskolen og i løbeklubben er der plads til alle niveauer, løbestile og aldre, og vi starter stille og roligt op med gå- og løbepas, så vi undgår skader.
Når vi siger, at der er plads til alle – så mener vi det faktisk. Vi har løbere, der er +50 (og lidt mere), der er et +7.30 minutter per kilometer-hold, og du behøver ikke at have det allersidste skrig indenfor løbetøj på.
Vi er blot en flok Tranbjerg-borgere, der alle nyder at komme ud og løbe en tur sammen og er gode til at motivere hinanden til at komme afsted og måske lige give den en tand ekstra.

Klubtræning
Vi anbefaler, at du prioriterer at komme til de tre ugentlige træninger og løber selv de gange, du er forhindret i at løbe med dit hold. Ellers kan du få svært ved at følge med udviklingen i programmet.
Når du har gennemført løbeskoleforholdet, vil du være i stand til at løbe i en halv time eller omkring 5 kilometer.

Kan du allerede løbe, er du altid velkommen til at komme og løbe med og tjekke formen af med os.