december 9, 2018

Løbeskole

Tranbjerg Løber starter sin skole for nye løbere i i løbet af januar. Så hvis dit mål er at komme til at løbe 5 kilometer, hjælper vi dig. 
Vi træner sammen op, så du kan gennemføre de 5 kilometer i løbet af omkring 12 uger. 

Tilmeld dig Tranbjerg Løbers løbeskole med det samme.

ALLE kan være med! Du bliver trænet og vejledt af kompetente instruktører, som helt sikkert kan hjælpe dig med, hvordan du bedst kommer i gang med din løbetræning.

HVOR mødes vi?
Grønløkke Allé 7 ved cykelskurene ud for AIAs tennisbaner.

HVAD skal jeg have med?
Træningstø og et par sko til at løbe/lunte i. Du kan også tage en vanddunk med til bagefter.

SKAL jeg løbe 1 gang om ugen?
Vi vil ikke tvinge dig til noget, men som udgangspunkt er det minimum 1 løbetræning og allerbedst 3 træninger om ugen. Men forløbet er fleksibelt, og det er op til dig, hvor meget energi du smider i det. Vores erfaring er, at du skal løbe tre gange om ugen for at kunne følge med dit hold og vores program. Så for at nå i mål på en god måde skal du forsøge at komme afsted 3 gange om ugen.

MEN, hvor langt skal jeg egentlig løbe?
Som udgangspunkt anbefaler vi, at du til en start skal kunne gå 30 minutter i rask tempo uden pauser. Herefter løber vi i dit tempo! Så ved du i god tid, at du vil deltage, anbefaler vi, at du tager med på Tranbjerg Løbers gåhold tirsdag og torsdag klokken 17.30.

OKAY…jeg er på! Hvad koster det?
Forløbet på de 12 uger koster 400 kroner.

Plads til alle

På løbeskolen og i løbeklubben er der plads til alle niveauer, løbestile og aldre, og vi starter stille og roligt op med gå- og løbepas, så vi undgår skader.
Når vi siger, at der er plads til alle – så mener vi det faktisk. Vi har løbere, der er +50 (og lidt mere), der er et +7.30 minutter per kilometer-hold, og du behøver ikke at have det allersidste skrig indenfor løbetøj på.
Vi er blot en flok Tranbjerg-borgere, der alle nyder at komme ud og løbe en tur sammen og er gode til at motivere hinanden til at komme afsted og måske lige give den en tand ekstra.

Klubtræning

Vi anbefaler, at du prioriterer at komme til de tre ugentlige træninger og løber selv de gange, du er forhindret i at løbe med dit hold. Ellers kan du få svært ved at følge med udviklingen i programmet.

Når du har gennemført løbeskoleforholdet, vil du være i stand til at løbe i en halv time eller omkring 5 kilometer. Herefter kan du for et mindre beløb fortsætte på et hold i løbeklubben og være med til den almindelige træning her.

Kan du allerede løbe, er du altid velkommen til at komme og løbe med og tjekke formen af med os.