december 9, 2018

Løbeskole

Når Tranbjerg Løber starter sin skole for nye løbere i 2021, sker det allerede den 19. august. Så hvis du vil i god løbeform i 2021, kan du hurtigt komme i gang med at nå dit mål. Sæt kryds i kalenderen allerede nu og find dig eventuelt en løbebuddy, så I kan gennemføre forløbet sammen.

Vi holder informationsmøde den 17. august. 

I sne og slud

I 2018 oplevede løbeskolen at starte i sne og slud og fortsætte over i den varmeste sommer i mands minde. 2019 var knap så kold. Men uanset hvad så handler det om den rette påklædning, så vejret ikke holder dig hjemme.

På løbeskolen og i løbeklubben er der plads til alle niveauer, løbestile og aldre, og vi starter stille og roligt op med gå- og løbepas, så vi undgår skader.
Når vi siger, at der er plads til alle – så mener vi det faktisk. Vi har løbere, der er +50 (og lidt mere), der er et +7.30 minutter per kilometer-hold, og du behøver ikke at have det allersidste skrig indenfor løbetøj på. Vi er blot en flok Tranbjerg-borgere, der alle nyder at komme ud og løbe en tur sammen og er gode til at motivere hinanden til at komme afsted og måske lige give den en tand ekstra.

Klubtræning

Vi anbefaler, at du prioriterer at komme til de tre ugentlige træninger og løber selv de gange, du er forhindret. Ellers kan du få svært ved at følge med dit hold.
Du er velkommen til at skifte hold undervejs – både til et hurtigere og et langsommere – forudsat, at disse hold bliver oprettet.
Når du har gennemført løbeskoleforholdet, vil du være i stand til at løbe i en halv time eller omkring 5 kilometer. Herefter sluses du over på et hold i løbeklubben og er med til den almindelige træning her.

Løbeskolen træner tirsdag og torsdag klokken 17.30 og søndag klokken 9.30.

Kan du allerede løbe, er du altid velkommen til at komme og løbe med og tjekke formen af med os. Den første søndag i måneden inviterer vi alle med til fællestur i Tranbjerg og omegn, så du kan få selskab på søndagsturen.

Info om tilmelding

Du skal betale 400 kroner for at deltage i løbeskoleforløbet.
For det får du:
Medlemskab af Tranbjerg Løber med tre ugentlige træninger til april 2022
Fusion T-shirt

Adgang til et løbefællesskab med en masse løbeglade mennesker, hvor der er plads til alle.