Løbeskole-retningslinjer

Tirsdag den 19. maj begynder vi igen på løbeskoleforløbet.

Vi går et par uger tilbage i programmet, og du er naturligvis velkommen til at skifte hold. Så tjek programmet og vurdér, hvilket hold du skal på. Kig derefter på oversigten over skolegården her ovenover og se, hvor du skal møde dit hold. Det er vigtigt, at du ikke stopper ved ét af de andre hold.

Jan Christensen står ved cykelskurene og guider dig til rette hold, hvis du er i tvivl.

Vi varmer ikke op sammen, som vi plejer, og der må højest være 10 på hvert hold. Derudover løber vi med 2 meters mellemrum.

Det er yderst vigtigt, at vi alle gør vores til at minde hinanden om reglerne, da både løbere og bestyrelse kan få store bøder, hvis vi ikke gør.

Vi følger naturligvis de generelle corona-forholdsregler, som du kan læse på hjemmesiden

Hvis vi kan se, at der kommer mere end 9 + 1 træner på et hold, deler vi holdet i 2.

Vi vil også overveje, om der kun skal være én træner eller tempotiger ad gangen på et hold for at begrænse antallet på ét hold. Det ser vi lige, når vi har gjort os nogle erfaringer.

Du er velkommen til at skifte hold, næste gang vi ses. Men har du først stillet dig i én gruppe til en træning, kan du ikke skifte.

Løbeskoleforløbet er kun for dem, der har deltaget aktivt i løbeskoleforløbet i år fra januar og frem til corona-nedlukningen.

Vi håber, at alle kan få en tryg løbeoplevelse på denne måde, og vi vil naturligvis justere, hvis der er noget, der ikke er hensigtsmæssigt. Så giv os endelig din feedback efter hver træning og hjælp os med at efterleve reglerne.